Βεγγαλικά

  Special Effects

  Συντριβάνια βεγγαλικά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

  Αλλά και θεαματικά πακέτα εναέρια βεγγαλικά

  Είναι τα πυροτεχνήματα γάμου ακριβά;
  Παρά το γεγονός ότι το παλαιό ρητό «παίρνετε τι πληρώνετε» είναι αλήθεια, αλλά, όταν πρόκειται για τα πυροτεχνήματα, επαγγελματικές επιδείξεις πυροτεχνημάτων γάμου είναι πιο προσιτό σήμερα από κάθε πριν.

  Υπάρχουν όμως διάφοροι παράγοντες που θα επηρεάσουν την τιμή των πυροτεχνημάτων σας:

  Το μήκος της προβολής
  Όσο μεγαλύτερο είναι το μήκος που εμφανίζονται τα βεγγαλικά, τόσο πιο ακριβό θα είναι.

  Να θυμάστε επίσης ότι, αν και οι επισκέπτες θα απολαύσουν βλέποντας μια επίδειξη πυροτεχνημάτων, θα χάσει τον αντίκτυπό της μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα και, ανεξάρτητα από το πόσο εντυπωσιακή είναι η προβολή σας, οι επισκέπτες θα θέλουν να επιστρέψουν στο φαγητό, το ποτό, χορό ή κουβέντα.

  Μια απεικόνιση των 1,5 έως 5 λεπτών θα είναι αρκετή για να ευχαριστήσει τους καλεσμένους σας, χωρίς να κοστίζουν μια περιουσία. Είναι καλύτερο να έχουμε ένα μικρό, αλλά υψηλής ποιότητας show, από ένα μεγαλύτερο με λιγότερες ταυτόχρονες ακολουθίες.

  Η ποικιλία των εφέ και αλληλουχιών
  Όσο πιο πυκνές είναι οι βολές, τόσο πιο εντυπωσιακή η επίδειξη πυροτεχνημάτων, ωστόσο θα είναι και πιο ακριβή. Πάντως το μικρότερο show με καλύτερα αποτελέσματα θα είναι πάντα καλύτερα από ένα μακρύτερο που μπορεί να μην είναι και τόσο διασκεδαστικό.

  βαγγαλικα truss
  πυροτεχνήματα

  Ξηρός Πάγος-Dry Ice

  Ένα νέο ειδικό εφέ που έχει γίνει πολύ δημοφιλής “χορός στα σύννεφα”. Μηχανή που παράγει παχιά, λευκή ομίχλη που αγκαλιάζει το πάτωμα ..