ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΕΦΕ

  Ατμοσφαιρικός φωτισμός

  Φωτιστικά εφέ

  Είτε πρόκειται για μια αίθουσα εκδηλώσεων, ένα αχυρώνα ή μια παραλία, ο φωτισμός μπορεί να μεταμορφώσει πραγματικά κάθε χώρο! Αυτό το εκπληκτικά όμορφο και εντυπωσιακό σύστημα φωτισμού χρησιμοποιεί τις τελευταίες εξελίξεις στην L.E.D. καθιστώντας δυνατή τεχνολογία για μας, να δημιουργήσουμε εκατομμύρια χρώματα.

  Δεν είναι μυστικό ότι ο σωστός φωτισμός μπορεί να ανεβάσει τη διάθεση ή τον τόνο για κάθε περίσταση. Επίσης, δεν είναι μυστικό ότι ο λάθος φωτισμός μπορεί να σκοτώσει εντελώς τη στιγμή. Λαμπερά φώτα και σκληρή, υπερέκθεση ρυθμίσεις μπορούν να καταστρέψουν ακόμα και τέλεια μέρα η πιο όμορφη νύφη. Για να διασφαλιστεί ότι όλες οι πτυχές του γάμου σας φαίνονται όσο άψογη όπως και εσείς, εδώ είναι μερικές τεχνικές φωτισμού και συμβουλές…

  αίθουσα εκδηλώσεων

  ΛΕΙΖΕΡ Leizer

  Δεν υπάρχει άλλο φωτιστικό εφε μέ τέτοια δύναμη φωτός όπως ένα λέιζερ, που μπορεί να κάνει ένα γάμο όμορφο αξιοσημείωτο γεγονός.
  Με ζωντανά, χρώματα, εικόνες ακόμη και τα ονόματά σας, το λέιζερ θα πλημμυρίσει τον χώρο και το κοινό με τις ακτίνες του φωτός που διακινούνται… θα τους μαγέψει σε όλη την δεξίωση.

  Ρομποτικά κεφαλές - Moving Heads

  Ρομποτικές κεφαλές

  Φωτισμός σε truss

  Ρομποτικες κεφαλές τα ευφυή φώτα μπορούν να δημιουργήσουν μια καταπληκτική δυναμική ισχύ, για κάθε περίπτωση. Με δεκάδες χρώματα και σχέδια τα ρομποτικά φώτα πρέπει να προγραμματιστούν από έναν φωτιστή και ελέγχονται με έναν πίνακα ελέγχου φωτισμού. Με κινούμενες κεφαλές, ένας φωτιστής  μπορεί να δημιουργήσει σκηνές φωτισμού, όπως η νύχτα προχωρά, όπως μια σκηνή, όταν οι επισκέπτες εισέλθουν στην αίθουσα χορού για πρώτη φορά? Να εφιστήσει την προσοχή όταν το ζευγάρι εισέρχεται στην αίθουσα  για τη μεγάλη είσοδο? Η πίστα για ειδικούς χορούς και ομιλίες? Το τραπέζι της τούρτας, για να τονίσετε το ζευγάρι για την κοπή της τούρτας τους, ή για οποιοδήποτε άλλο αριθμό των θέσεων αίθουσα η εκδήλωση χρειάζεται προσοχή. Από εκεί και πέρα μπορούμε να ενισχύσουμε το χορό και πραγματικά να βοηθήσει τη ροή του προγράμματος με ελεγχόμενο φωτισμό. Ο αριθμός των φώτων θα εξαρτηθεί από τον προϋπολογισμό και την ανάγκη της εκδήλωσης.